КМЕ Симпозијум поводом светског дана слуха

word hearing day 2024Поштоване колеге,

Велико нам је задовољство да Вас обавестимо да ће се

СИМПОЗИЈУМ ПОВОДОМ СВЕТСКОГ ДАНА СЛУХА

одржати 8-9. март 2024. године у Хотелу Holiday Inn, Београд

Губитак слуха се често назива „невидљивим инвалидитетом“ не само због недостатка видљивих симптома, вец́ зато што је дуго био стигматизован у друштву и недовољно препознат од стране креатора здравствене политике и буџета.

Опширније...

КМЕ 47. Октобарски здравствени дани

Српско лекарско друшто - окружна подружница Крагујевац

Организује међународни конгрес:

47. Октобарски здравствени дани

Хотел Крагујевац 27-28. октобар 2022.

Програм је акредитован одлуком Здравственог савета РС као Међународни конгрес (А-1-1031/22) за лекаре, стоматологе, фармацеуте, биохемичаре, медицинске сестре и здравствене техничаре. Број додељених бодова за учешће је следећи:

а) предавач 15 бодова,

б) усмена презентација рада 13 бодова,

в) постер презентација рада 11 бодова,

г) пасивно учешће (слушалац) 10 бодова.

Опширније...

КМЕ - стручни састанци у Крагујевцу

Поштовани,

позивамо Вас да присуствујете стручним састанцима континуиране медицинске едукације. Одређени су нови датуми одражања:

Први састанак са темом "Преглед и дијагностика бола у рамену на примарном нивоу здравственог система", одржаће се 05.10.2023. у 13.00ч у просторијама Дома здравља Крагујевац (сала за састанке-огранак "Станово").

Други састанак са темом "Предијабет и његов значај у развоју хроничних незаразних болести" одржаће се 12.10.2023. у 13.00ч у сали за састанке у Станову.

Опширније...

КМЕ Међунардони специјалистички семинар "Дигитална медицина" у Београду

Европски центар за мир и развој Универзитета за мир Уједињених нација(ЕЦПД), Београд, у оквиру ECPD Међународног програма трансфера система знања у области здравствених наука, у сарадњи са Лонг Исланд Универзитетом (УСА), ВАМК Универзитетом (Финска), Универзитетом примењених наука Ниедеррхеин (Немачка), Националним институтом за јавно здравље Италије, Националном школом јавног здравља Грчке и Здравственом мрежом југоисточне Европе (СЕЕХН), организује ECPD МЕÐУНАРОДНИ СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ СЕМИНАР ДИГИТАЛНА МЕДИЦИНА (Београд, 28 – 29. април 2022.)

pdf iconПрограм и пријава