КМЕ Међунардони специјалистички семинар "Дигитална медицина" у Београду

Европски центар за мир и развој Универзитета за мир Уједињених нација(ЕЦПД), Београд, у оквиру ECPD Међународног програма трансфера система знања у области здравствених наука, у сарадњи са Лонг Исланд Универзитетом (УСА), ВАМК Универзитетом (Финска), Универзитетом примењених наука Ниедеррхеин (Немачка), Националним институтом за јавно здравље Италије, Националном школом јавног здравља Грчке и Здравственом мрежом југоисточне Европе (СЕЕХН), организује ECPD МЕÐУНАРОДНИ СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ СЕМИНАР ДИГИТАЛНА МЕДИЦИНА (Београд, 28 – 29. април 2022.)

pdf iconПрограм и пријава

КМЕ 46. Октобарски здравствени дани Крагујевац

46. Октобарски здравствени дани

Хотел Женева лукс - Крагујевац  28 - 29. октобар 2021.

arrowПрограм 2021

KME - Конгрес са међународним учешћем "УЕП50" у Београду

Унија европских фонијатара и Удружење ларинголога Србије организују Конгрес са међународним учешћем у част прославе 50. годишњице УЕП-а.

УЕП 50

9 - 11. децембар 2021, Hotel Crowne Plaza, Београд

Фонијатрија као медицинска специјалност гласа је била заступљена преко 60  година, када су четири визионара и посвећена лекара одлучили да оснују Унију европских фонијатара (УЕП) 1971. Тај важан догађај  се десио у Београду, у бившој Југославији, демонстрирајуц́и спремност да се превазиђу све  баријере, у време гвоздене завесе.

Задовољство нам је да вас позовемо на прославу 50. годишњице УЕП-а у Београду. Поводом годишњице, организујемо тродневну манифестацију која ц́е пружити увид у најсавременије фонијатријске студије. Овај догађај укључује тродневне сесије које покривају све димензије фонијатрије: глас, укључујуц́и фонохирургију и ларингологију, говор и језик, гутање и дечју аудиологију.

Опширније...

Саопштење - XI конференција српске медицинске дијаспоре 2021

Једанаеста конференција српске медицинске дијаспоре биће одржана путем интернета, у четвртак 17. јуна 2021. године од 09:00 до 20:00 часова и петак 18. јуна од 8:30 до 20:00 часова.

pdf iconСаопштење