Потписана Декларација о подршци вакцинацији

На иницијативу Лекарске коморе Србије, угледни представници државних, научних, образовних институција и струковних комора у здравственом систему Србије потписали су 30. јануара заједничку Декларацију о подршци вакцинацији.

Лекарска комора Србије сматра да је од велике важности да стручна јавност пошаље грађанима јасну и уједињену поруку о значају вакцинације као научно потврђене и најефикасније мере у превенцији ширења заразних болести. 

Опширније...

Гласник ЛКС бр. 29

Гласник ЛКС бр. 29pdf iconГласник Лекарске коморе Србије бр. 29

Одобрене ревизије Женевске декларације Светске медицинске асоцијације

Представници лекара из света, који су се састали на годишњој Генералној скупштини Светске медицинске асоцијације у Чикагу, 14. октобра 2017. године одобрили су ревизије Женевске декларације, у чему је учествовала и Лекарска комора Србије, као чланица Асоцијације 

Опширније...

Обавештење за чланове рлкцзс

crvena tackaПоштовани,

Неопходно је да до краја 2017. године ажурирате своје податке у РЛКЦЗС – запослење, адресу пребивалишта, број телефона, е-маил адресу, презиме и друге битне чињенице уколико је дошло до њихових измена. Измену је потребно пријавити и документовати (нпр. уколико је дошло до промене презимена или адресе, потребно је доставити очитану личну карту).

Опширније...