Обавештење о промени рачуна за уплату

Поштовани,

Услед припајања ОТП банке Војвођанској банци, обавештевамо Вас да ће доћи до промене рачуна за уплату.

Уместо на рачун:

275-0010222129718-62

који од 30.04.2021. неће бити више активан, молимо Вас да уплате које се односе на чланарину, накнаду за упис и накнаду за издавање потврда, од 01.05.2021. године вршите на рачун:

325-9500500143099-27.

Подношење захтева електронским путем ЛКС и РЛК

Обавештавамо Вас да за поступке:

1. Полагање лиценцног испита - pdf digitalЗахтев са сајта www.lks.org.rs

2. Испис из Именика Чланова Лекарске коморе Србије - pdf digitalЗахтев за престанак чланства

3. Издавање привремене лиценце ЛКС страном држављанину - pdf digital Захтев

можете поднети захтев електронским путем и то тако што ћете захтев потписан квалификованим електронским сертификатом са неопходном прописаном документацијом упутити на имејл адресу Регионалне лекарске коморе чији сте члан, односно у случају поступка полагања лиценцог испита захтев шаљете Лекарској комори Србије.

Представљен први број Српског медицинског часописа Лекарске коморе

Први број стручно научног часописа Лекарске коморе Србије представљен је у среду, 23. септембра у Београду пред угледним члановима и гостима Лекарске коморе Србије на свечаности коју је тим поводом организовала Регионална лекарска комора Београда.

Лекарска комора Србије одлучила је да, покретањем научно стручног часописа, допринесе развоју медицинске науке у Србији, а истовремено и да колегама пружи нови простор где ће моћи да објављују своје оригиналне стручне и научне радове, прегледне чланке, кратка саопштења, уводнике, писма уреднику, мета-анализе, приказе болесника, актуелне теме, приказе књига, радове из историје медицине и друго, из свих области медицине и здравствене заштите.

Опширније...

Корона вирус - Како се заштитити?

korona kako spreciti

 COVID-19 – Како се заштитити? 

За додатне информације посетите  http://covid19.rs/