Одржана конститутивна седница Скупштине РЛКЦЗС

20.06.2018. године одржана је Конститутивна седница Скупштине РЛКЦЗС, на којој су верификовани мандати изабраних чланова четвртог сазива Скупштине РЛКЦЗС. За председника Скупштине РЛКЦЗС изабран је Спец. др мед. Срђан Вукашиновић, а за подпредседнике изабрани су Мр сци. мед. Марија Марковић (држава пракса) и Спец. др мед. Бранка Јоцић (приватна пракса).

Изабрани чланови органа и тела Регионалне лекарске коморе за централну и западну Србију

На првој редовној седници Скупштине РЛКЦЗС одржаној 02.07.2018. г. у Крагујевцу, изабрани су органи и тела четвртог сазива.

За председника Регионалне лекарске коморе за централну и западну Србију, изабрана је Мр сци. мед. Слађана Илић из Јагодине. За подпредседнике изабрани су Спец. др мед. Зорица Џида из Ваљева (државна пракса) и Др сци. мед. Предраг Мијаиловић, прим. из Ужица (приватна пракса).

Опширније...

Изабрано ново руководство Лекарске коморе Србије

Скупштина Лекарске коморе Србије је на седници одржаној 21. јуна 2018. године изабрала будуће руководство Коморе на мандат од четири године. За директора Лекарске коморе Србије једногласно је изабран др Милан Динић, досадашњи директор.

Опширније...

МобиЛКС - мобилна апликација Лекарске коморе Србије

Лекарска комора Србије је покренула бесплатну мобилну апликацију МобиЛКС, ккао би својим члановима омогућила лакши приступ информацијама о активностима Коморе и ажурираним подацима о КМЕ програмима, са местом и датумом одржавања.

Апликација за Aндроид телефоне је доступна у Google Play продавници. Потребно је да апликацију инсталирате на свој телефон.


arrowMobiLKS