МобиЛКС - мобилна апликација Лекарске коморе Србије

Лекарска комора Србије је покренула бесплатну мобилну апликацију МобиЛКС, ккао би својим члановима омогућила лакши приступ информацијама о активностима Коморе и ажурираним подацима о КМЕ програмима, са местом и датумом одржавања.

Апликација за Aндроид телефоне је доступна у Google Play продавници. Потребно је да апликацију инсталирате на свој телефон.


arrowMobiLKS

Обавештење о јавној расправи о тексту нацрта измена и допуна Статута ЛКС

Драге колегинице и колеге,

Током прошле године ЛКС је радила на изменама и допунама Статута ЛКС. Како би упознали све делегате Скупштине ЛКС и РЛК као и све друге заинтересоване колеге у првој половини марта ће бити организоване „јавне расправе“.

Планиран календар одржавања „јавних расправа“ о тексту нацрта измена и допуна Статута је следећи:

  • 05.03. – Косовска Митровица
  • 09.03. – Ниш – 13ч
  • 12.03. – Нови Сад
  • 13.03. – Крагујевац – 13ч
  • 14.03. – Београд

Опширније...

Потписана Декларација о подршци вакцинацији

На иницијативу Лекарске коморе Србије, угледни представници државних, научних, образовних институција и струковних комора у здравственом систему Србије потписали су 30. јануара заједничку Декларацију о подршци вакцинацији.

Лекарска комора Србије сматра да је од велике важности да стручна јавност пошаље грађанима јасну и уједињену поруку о значају вакцинације као научно потврђене и најефикасније мере у превенцији ширења заразних болести. 

Опширније...

Гласник ЛКС бр. 29

Гласник ЛКС бр. 29pdf iconГласник Лекарске коморе Србије бр. 29